ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
8-4-2023

Vegan Life Festival Thessaloniki 2023

Στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Vegan Life Festival Thessaloniki 2023
FREE

Το Vegan Life Festival 2023 έρχεται για ακόμη μία χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Φέτος τον Απρίλιο μην κανονίσετε τίποτα, καθώς η μεγαλύτερη γιορτή του βιγκανισμού επιστρέφει στην Αποθήκη Γ’ του ιστορικού λιμανιού.

24 ώρες γεμάτες με ανεβαστική μουσική, λαχταριστά φαγητά, έκθεση προϊόντων, ομιλίες και εργαστήρια καθώς και το μεγαλύτερο vegan meet up της Θεσσαλονίκης!

Το Vegan Life Festival Thessaloniki ανοίγει τις πόρτες του για δύο μέρες γεμάτες απολαυστικό, vegan φαγητό, cruelty free αλλά και zero waste προϊόντα, ενημέρωση από ακτιβιστικές ομάδες, μοναδικές ομιλίες και εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά και τη μεγαλύτερη συνάντηση ατόμων που ενδιαφέρονται για ένα φιλικότερο τρόπο ζωής προς τα ζώα, τον πλανήτη και τον άνθρωπο!

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον ειρηνικό, vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του!

Πάρτε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του vegan τρόπου ζωής και γίνετε μέρος της αλλαγής για έναν καλύτερο κόσμο!

*Οι ομιλίες και τα εργαστήρια μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στο πλαισιο του Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 θα έχουν ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική.


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Παιδικό εικαστικό παιχνίδι με στόχο την ανάπτυξη της ενσυναίσθησης προς τα ζώα από τη Βασιλική Παναγιώτου.

Πρόγραμμα εμψύχωσης με στόχο την ενεργοποίηση της ενσυναίσθησης μέσω θεατρικού του παιχνιδιού από τη Χαρά Γεωργάκη.

"Μη δαγκώνετε το χέρι που σας ταΐζει (έχει αρχίσει να αντιδρά)" είναι ο τίτλος της ομιλίας του Σπύρου Γκέλη, Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ.

Πώς οι επιλογές των καταναλωτών μπορούν να υποστηρίξουν τη μετάβαση στην αναγεννητική γεωργία” είναι ο τίτλος της ομιλίας της Sheila Darmos, ιδρύτριας του @southernlightsp, κοινωνικής επιχειρηματία, αγρότισσας και ακτιβίστριας.

“Το γλυκό που θα έδινες στο παιδί σου” είναι ο τίτλος του εργαστηρίου που θα πραγματοποιήσει η μαμά Σοφία παρέα με το Αναστασάκι.

Φεμινισμός και βιγκανισμός πάνε μαζί! Αυτός είναι ο τίτλος της ομιλίας της Μαίρης Παπά – Νοβακίδου, αρθρογράφου και ακτιβίστριας.

Διατροφική πράξη στο vegan τρόπο ζωής. Αυτός είναι ο τίτλος της ομιλίας της διαιτολόγου – διατροφολόγου Ελένης Φωτιάδη, επιστημονικής συνεργάτιδας του plantbased.gr.

“Ποιος είπε ότι η καρμπονάρα δεν μπορεί να είναι vegan;” αναρωτιέται ο plant based chef Χρήστος Νικητόπουλος και γι αυτό έρχεται στο Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 για να μας αποδείξει με τις μοναδικές του δημιουργίες ότι η καρμπονάρα όχι μόνο μπορεί να γίνει χωρίς αυτό, προσούτο ή κρέμα γάλακτος αλλά μπορεί να είναι και ακόμα πιο νόστιμη και λαχταριστή από την γνωστή ιταλική συνταγή.

"Επειδή είναι νόμιμο σημαίνει ότι είναι και ηθικό;" Μία ηθική προσέγγιση στο νομικό πλαίσιο της προστασίας των ζώων. Αυτός είναι ο τίτλος της ομιλίας της δικηγόρου Χριστίνας Κουδουνά (MA Animal Welfare, Ethics and the Law & MA Political Science).

"Το δικαίωμα στο δικαίωμα" είναι ο τίτλος της ομιλίας της Σοφίας Κυπριανίδου, εκπαιδεύτριας ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέλος της οικολογικής κίνησης Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 από τις 11:00 έως τις 23:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 697 936 4515.

Αποθήκη Γ Λιμάνι

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
2ο HOPPY FESTIVAL
2ο HOPPY FESTIVAL

Αυτό είναι το πρόγραμμα και θα είναι…ονειρεμένο!

Rock Beer Festival
Rock Beer Festival

Στην Καρδία Θέρμης

Thessaloniki Buskers Festival στον Κήπο των Εποχών
Thessaloniki Buskers Festival στον Κήπο των Εποχών

Πλανόδιοι καλλιτέχνες… στο πάρκο!

Φεστιβάλ Νεολαίας στο Νέο Ρύσιο
Φεστιβάλ Νεολαίας στο Νέο Ρύσιο

Ένα διήμερο με party, graffiti και αθλητικούς αγώνες

Wall Festival στην Άνω Πόλη
Wall Festival στην Άνω Πόλη

Μουσικό διήμερο 15 - 16 Σεπτεμβρίου

2ο Φεστιβάλ Παράδοσης «Πάντα να ανταμώνουμε»
2ο Φεστιβάλ Παράδοσης «Πάντα να ανταμώνουμε»

Στο πλαίσιο του «Θέρμης Δρώμενα 2023»

1ο Food Truck Festival στο Φράγμα της Θέρμης
1ο Food Truck Festival στο Φράγμα της Θέρμης

Πληροφορίες και πρόγραμμα




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge