ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
26-8-2019

Η "Μαδαγασκάρη" έρχεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2019

Η
KIDS

Το μιούζικαλ "Μαδαγασκάρη", βασισμένο στην ομότιτλη ταινία με τον βασιλιά της ζούγκλας Άλεξ και όλη την παρέα του, έρχεται από την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη

Μια παράσταση για παιδιά, για μεγάλους αλλά και όλη την οικογένεια που θα μας χαρίσει άφθονη διασκέδαση, θα μας ξεσηκώσει και θα μας συγκινήσει.

Ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Άλεξ και όλη η παρέα της Μαδαγασκάρης μας περιμένουν για να μας μυήσουν στη μαγεία της ζούγκλας με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ τραγούδι και μας προκαλούν να αντέξουμε να μείνουμε καθιστοί ως το τέλος της παράστασης!

Θα μας τραγουδήσουν για τη φιλία, την ελευθερία, το θάρρος, τα όνειρα και την αγάπη που ομορφαίνει τη ζωή και την ψυχή μας.

Το θέατρο Αριστοτέλειον παρουσιάζει για τη θεατρική σεζόν 2019-2020 το μιούζικαλ της Dreamworks «Μαδαγασκάρη» βασισμένο στην ομότιτλη ταινία. Το νέο αυτό εγχείρημα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία - απόδοση στίχων Θέμιδας Μαρσέλλου και υπόσχεται να μας ταξιδέψει. Ο βασιλιάς της ζούγκλας Άλεξ το λιοντάρι και η παρέα του είναι έτοιμοι να γνωρίσουν μαζί με εμάς τη μαγεία της ζούγκλας.

Με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ τραγούδι, μικροί και μεγάλοι τον ερχόμενο χειμώνα θα δυσκολευτούν να καθίσουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της παράστασης.

Η συγκεκριμένη παραγωγή, σχεδιάστηκε από τους δημιουργούς της για να παρουσιάζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές και να απευθύνεται σε παιδικά και νεανικά κοινά σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας σα στόχο εκτός από τη διασκέδαση, την επιμόρφωση των παιδιών τόσο σε γνωστικό όσο και σε συναισθηματικό και ηθικό επίπεδο, αγγίζοντας θέματα όπως την αληθινή φιλία, την ελευθερία, την αγάπη, το θάρρος και τα όνειρα του καθενός, που με κόπο μπορούν και οφείλουν, να βγουν αληθινά!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2019
Στις 11:30

Πού?
Θέατρο Αριστοτέλειο
Εθνικής Αμύνης 2

Επικοινωνία
2310 262051
Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση
Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»

Στο Θέατρο Αριστοτέλειον


Αριστοτέλειο Κινηματοθέατρο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge