ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
5-11-2019

Ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα Διά Βίου Θέατρον Σκηνή

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» με ελεύθερη είσοδο

Ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα Διά Βίου Θέατρον Σκηνή
FREE

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη παιδική θεατρική παράσταση «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα Διά Βίου Θέατρον Σκηνή, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Καγλάτη. 

Η Διά Βίου Θέατρον Σκηνή, είναι μια θεατρική ομάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου και των θεαμάτων, οργανώνοντας παιδικές παραστάσεις. Οι επιλογές των έργων, γίνονται πάντα με βάση την ηλικιακή αντίληψη των παιδιών και αποδίδονται με την αντίστοιχη υπευθυνότητα από τους ηθοποιούς, ώστε η παράσταση να μετατρέπεται, εκτός από μαγευτικός τόπος σε μια εμπειρία γνώσης για τα παιδιά. 

Αρχή της θεατρικής ομάδας αποτελεί η χρήση υλικών και σκηνικών, φιλικών προς το περιβάλλον και η επιλογή του συγκεκριμένου θεατρικού έργου, πέρα από το άφθονο γέλιο, είναι να μεταφέρει στα παιδιά την αξία όλων των επαγγελμάτων και τη διαπίστωση ότι λειτουργούν ως ένας αλληλένδετος κρίκος της ύπαρξής μας. 



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019
Στις 18.00

Πού?
Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»
Εθνικής Αμύνης 1

Εισιτήρια
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, υπέρ του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων «ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ» και γραφική ύλη (ξυλομπογιές, διάφορα μπλοκ κλπ) υπέρ του Συλλόγου Φίλων ΑμεΑ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

Επικοινωνία
2310 270073

Αλέξανδρος κινηματοθέατρο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge