ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-4-2021

3o Open Call για κάθε disruptor της αγοράς media

Για νεοφυείς επιχειρήσεις ή ενεργούς media οργανισμούς

3o Open Call για κάθε disruptor της αγοράς media

H Athens Technology Center (ATC) επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την ηγετική της θέση στο σχεδιασμό και παροχή λύσεων πληροφορικής για την αγορά των media παγκοσμίως, συμμετέχοντας ενεργά ως ειδικός σύμβουλος νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μέσων ενημέρωσης μέσω του προγράμματος MediaMotorEurope (ΜΜΕ)!

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου του επιτυχημένου προγράμματος συμβουλευτικής, το MediaMotorEurope (MME)για ακόμα μία χρονιά υποστηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις ή ενεργούς media οργανισμούς που με όχημα την τεχνολογική καινοτομία, επιθυμούν να προσφέρουν εναλλακτικές σε κύρια προβλήματα του τομέα των ΜΜΜ, όπως ενδεικτικά, η αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης, η βελτιστοποιημένη πρόσβαση ατόμων με αναπηρίες σε υπηρεσίες ενημέρωσης, η ανεπτυγμένη διάδραση «ανθρώπου –μηχανής» (human-machineinteraction), η προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά και η μετάβαση στην media 4.0 εποχή.

Τι προσφέρει το MediaMotorEurope;

Μέσα σε ένα εντατικό πρόγραμμα εξάμηνης διάρκειας, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα επιδιώξουν να βοηθήσουν καινοτόμες εταιρείες στην μετάβασή τους από το στάδιο του “minimum viable product” (MVP)στη φάση της ανάπτυξης, με δυνητικό πελατολόγιο και πιθανούς επενδυτές.

Όπως και στους δύο προηγούμενους κύκλους, οι startups που θα επιλεχθούν θα έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένο coachingγια την υποστήριξη της επέκτασης και την ομαλή είσοδό τους σε νέες αγορές, όπως και για την αντιμετώπιση καθημερινών προκλήσεων, όπως είναι ο σχεδιασμός καθετοποιημένων λύσεων, νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις, επαφή με επενδυτές,στρατηγικόmanagement, διεθνοποίηση, UXκαιDesign, και επαφές με οργανισμούς της media & creative αγοράς.

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις λύσεις τους σε media eventsκαι να παρακολουθήσουν σημαντικά διεθνή συνέδρια, με ταυτόχρονη κάλυψη ταξιδιωτικών εξόδων(εφόσον το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν online αίτηση συμμετοχής έως τις 27 Μαΐου 2021 (17:00 CEST) στο https://www.f6s.com/mediamotoreurope3/apply.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge