gothess Home Page
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-1-2023

Η νέα ξενοδοχειακή OLED τηλεόραση της LG προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής

Με προηγμένες λειτουργίες και πλούσιο προσωποποιημένο περιεχόμενο

Η νέα ξενοδοχειακή OLED τηλεόραση της LG προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει τη νέα ξενοδοχειακή τηλεόραση Smart TV 4K UHD OLED AN960H, με λύσεις Pro:Centric®, για μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής.

Το νέο μοντέλο της LG κυκλοφορεί σε τρεις διαστάσεις, 48’’, 55’’ και 65’’, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για κάθε μέγεθος δωματίου. Διαθέτει τεχνολογία Self-lit, προσφέροντας βαθύ μαύρο, πλούσια χρώματα και ζωντανή εικόνα σε κάθε περιεχόμενο, χάρη στα εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels. Επιπλέον, με το Pro:Centric® Cloud, μια προηγμένη λύση που βασίζεται σε τεχνολογία cloud για ολοκληρωμένη διαχείριση, η νέα ξενοδοχειακή OLED τηλεόραση βοηθά τις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν το περιεχόμενό τους και να προσφέρουν έξυπνες, διαδραστικές υπηρεσίες στους πελάτες.

Με μια σειρά προηγμένων εργαλείων στα χέρια τους, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να επιμεληθούν το δικό τους περιεχόμενο, ενώ οι υπεύθυνοι ξενοδοχείων μπορούν να συντονίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια του δωματίου ώστε να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών τους. Ακόμη, με το Pro:Centric® Cloud, τα ξενοδοχεία μπορούν να συλλέγουν και να αναλύουν χρήσιμα δεδομένα όπως: πόσο χρόνο περνούν οι επισκέπτες στα δωμάτιά τους, ποια κανάλια προτιμούν ή ποια είναι τα ενδιαφέροντα και τα δρομολόγια τους. Έτσι, ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες των επισκεπτών τους, αναλύοντας μοτίβα παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου και παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες.1 Η πιο πρόσφατη έκδοση του PCD παρέχει έλεγχο δωματίου βάσει IoT, που θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για να προετοιμαστείτε για τις σουίτες της επόμενης γενιάς μέσω της τεχνητής νοημοσύνης2.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων AN960H ενσωματώνει την πιο σύγχρονη εκδοχή της πλατφόρμας webOS22, που παρέχει γρήγορη και εύκολη μετάβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαμβάνουν μεγαλύτερο εύρος περιεχομένου, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Για τους λάτρεις του gaming, η λειτουργία Game Optimizer παρέχει δυνατότητες, όπως η ρύθμιση της εικόνες, την επιλογή gaming mode και πολλά άλλα, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές gaming κατά τη διαμονή τους.

Η λειτουργία Gallery Mode, επιτρέπει στα ξενοδοχεία, όταν η τηλεόραση δεν προβάλει περιεχόμενο, να τη χρησιμοποιούν ως προσαρμοσμένο ρολόι ή ως ένα έργο τέχνης, αναβαθμίζοντας τον χώρο και την εμπειρία των πελατών. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής SoftAP η τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο hotspot, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδέσουν τις δικές τους φορητές συσκευές στο SoftAP3.

1 Οι αναφερθείσες λειτουργίες δεν αντιστοιχούν σε πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχει η LG Electronics (LG), ούτε περιλαμβάνουν οποιουδήποτε είδους συλλογή ή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την LG.

2 Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται ανάλογα με την έκδοση PCD.

3 Η λειτουργία SoftAP πρέπει να ρυθμιστεί στο μενού εγκατάστασης μετά το άναμμα της τηλεόρασης. Η λειτουργία διαμοιρασμού οθόνης δεν μπορεί να είναι ενεργοποιημένη ταυτόχρονα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
WairIt: Εκτίμηση της προσωπικής έκθεσης των πολιτών στην ατμοσφαιρική ρύπανση
WairIt: Εκτίμηση της προσωπικής έκθεσης των πολιτών στην ατμοσφαιρική ρύπανση

Προσωποποιημένη πληροφόρηση για διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες

Παγκόσμιος διαγωνισμός ανάλυσης δεδομένων από την EY
Παγκόσμιος διαγωνισμός ανάλυσης δεδομένων από την EY

Ανοικτός και για συμμετοχές από την Ελλάδα

LG 32UQ750-W: Νέο monitor με εξαιρετική απόδοση εικόνας
LG 32UQ750-W: Νέο monitor με εξαιρετική απόδοση εικόνας

Αληθινά και πλούσια χρώματα, μεγαλύτερη ευκρίνεια και εκπληκτική αντίθεση από το νέο monitor της LG

Εκτυπωτές inkjet και laser HP έως και 50€ φθηνότερα
Εκτυπωτές inkjet και laser HP έως και 50€ φθηνότερα

Για την αγορά επιλεγμένων μοντέλων

Τα παιδιά σχεδιάζουν τις πόλεις του μέλλοντος με το πρόγραμμα STEAM
Τα παιδιά σχεδιάζουν τις πόλεις του μέλλοντος με το πρόγραμμα STEAM

Η δράση αφορά τους μαθητές Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού από σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το LG OneQuick Works έλαβε πιστοποίηση Zoom
Το LG OneQuick Works έλαβε πιστοποίηση Zoom

Η all-in-one οθόνη τηλεδιασκέψεων της LG

Στα δικαστήρια και πάλι η Google
Στα δικαστήρια και πάλι η Google

Το υπ. Δικαιοσύνης και 8 Πολιτείες των ΗΠΑ κατέθεσαν προσφυγή


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2021 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter