Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-12-2018

Οι προβλέψεις για τα ζώδια της Τρίτης 11ης Δεκεμβρίου

Δες τι σου ξημερώνει

Οι προβλέψεις για τα ζώδια της Τρίτης 11ης Δεκεμβρίου
fontsize

ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις σας, επικεντρώνονται στον τομέα της εργασίας σας και οι αποφάσεις που είναι να λάβετε είναι καθοριστικές για την πορεία της. Αφοσιωθείτε ενεργά στα νέα σας σχέδια και παρατηρείστε τις συγκυρίες, που εξελίσσονται γύρω σας, σας βοηθούν να επιλέξετε τον σωστό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικονομικές υποθέσεις που συντρέχουν αυτή την περίοδο, μπορεί να μην σας αφήνουν χρόνο να βρείτε τον εαυτό σας. Τα ταξίδια με μικρό προορισμό, μπορούν να σας χαρίσουν μία ευχάριστη διάθεση, φεύγοντας από την καθημερινότητα. Οι εκπλήξεις και τα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που αφορούν εκκρεμότητες σήμερα, θα δώσουν το στίγμα τους και θα λάβετε ειδήσεις γύρω από αυτά. Η οργάνωση των στοιχείων, θα είναι το βάθρο για να φτάσετε σε θεμιτά αποτελέσματα. Η οικονομική διαχείριση, είναι σημαντικό να βρίσκεται εντός ορίων, ώστε να μην κάνετε επιπρόσθετες δαπάνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ιδέες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην επιχείρηση σας, είναι αποδοτικές και μπορούν να σας οδηγήσουν στην πρόοδο που επιθυμείτε. Οι προτάσεις που δέχεστε από τρίτα πρόσωπα, χρειάζονται προσοχή διότι μπορεί να μείνουν υποσχέσεις. Η επιφυλακτικότητα, θα σας αποτρέψει από λάθος κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις, θα σας απορροφήσουν χρόνο σήμερα και θα κουραστείτε σωματικά και ψυχικά. Βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στον ελεύθερο χρόνο σας και διασκεδάστε μαζί τους. Τα κοινά ενδιαφέροντα που έχετε, θα σας δώσουν το ερέθισμα να οδηγηθείτε σε νέες ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποστροφή από καθημερινές ενέργειες και η επιθυμία να χαλαρώσετε, είναι αρκετά έντονη σήμερα και οι αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα δώσουν ένα όμορφο στίγμα. Η επαφή με την φύση και οι μικρές εξορμήσεις, θα βοηθήσουν στην αποβολή του άγχους.

ΖΥΓΟΣ

Οι κόντρες και οι διαφωνίες στον οικογενειακό σας τομέα, επηρεάζουν την συναισθηματική σας ισορροπία και προκαλούν μία εσωτερική ένταση. Η στάση που πρέπει να κρατήσετε, θα πρέπει να είναι αρκετά απόμακρη και να μην συμμετέχετε σε συζητήσεις, που απαιτούν αναλυτική θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απαντήσεις που είναι να λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ακολουθηθούν από μία πορεία που έχετε επιλέξει. Θα συμβούν όμως απρόοπτες καταστάσεις, που θα έχουν μία πλασματική εικόνα και δεν θα πρέπει να σας παρασύρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θαλπωρή που ψάχνετε να βρείτε, θα σας ωθήσει να βρεθείτε κοντά σε άτομα που σας αγαπούν. Η γαλήνια συμπεριφορά σας, θα είναι το κίνητρο ώστε να σας πλησιάσουν και να σας δώσουν την βοήθεια τους. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην τα καταπιέζετε, δείχνοντας ως αποτέλεσμα έναν άλλον χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εκνευρισμός προκαλεί εντάσεις μέσα στην σχέση σας και σας ωθεί σε πράξεις που αργότερα, μπορεί να τις μετανιώσετε. Προσπαθήστε να βρίσκεστε σε ισορροπημένη ψυχολογία, αν θέλετε να καταθέσετε τις προτάσεις σας και να αγωνιστείτε για την πρόοδο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ενέργειες που υπήρξαν πίσω από την πλάτη σας στο παρελθόν, έρχονται στο σήμερα να αντιμετωπιστούν με καθαρή σκέψη. Ακολουθώντας την διαίσθηση σας και την οξύτητα της σκέψης σας, επεξεργαστείτε όλα τα στοιχεία που σας δίνονται αναλυτικά και αποφασίστε χωρίς συναισθηματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμφιλίωση και η αλληλοκατανόηση, θα οδηγήσουν την σχέση σας σε αρεστά επίπεδα. Η ειλικρινείς συζητήσεις και οι ξεκάθαρες σκέψεις, θα διορθώσουν την επικοινωνία μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της ημέρας και λειτουργήστε ανάλογα, για ένα καλύτερο αύριο.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΝΑΡ: Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και γεννά πανδημίες
ΝΑΡ: Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και γεννά πανδημίες

Ανακοίνωση του ΝΑΡ για την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος - 5 Ιουνίου

5-6-2020

3 λεπτά τη φορά: Το Μεγαλύτερο Green Challenge του καλοκαιριού!
3 λεπτά τη φορά: Το Μεγαλύτερο Green Challenge του καλοκαιριού!

Αφιέρωσε 3 λεπτά στο περιβάλλον..

5-6-2020

Α. Τζιτζικώστας: «Η Τουρκία έχει μόνιμη ανοσία στην ιστορική αλήθεια»
Α. Τζιτζικώστας: «Η Τουρκία έχει μόνιμη ανοσία στην ιστορική αλήθεια»

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και φέτος η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

24-5-2020

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός προσφορά από την εταιρεία OHONOS SNACK A.B.E.
Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός προσφορά από την εταιρεία OHONOS SNACK A.B.E.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ»

5-5-2020Η Ελλάδα ..παιδάκι της Τουρκίας
Η Ελλάδα ..παιδάκι της Τουρκίας

Γερμανικό σκίτσο μας ταξιδεύει στο μέλλον..

27-4-2020

Βούλα Πατουλίδου: «Οι καμπάνες μη σιωπήσουν»
Βούλα Πατουλίδου: «Οι καμπάνες μη σιωπήσουν»

Ας ηχήσουν... ως κάλεσμα ψυχών και όχι πιστών

17-4-2020

Ζήτω το κράτος δικαίου. Ζήτω το χρήμα που κάνει ο,τι θέλει
Ζήτω το κράτος δικαίου. Ζήτω το χρήμα που κάνει ο,τι θέλει

Έβαλαν τουρίστες να γράψουν 500 φορές τη λέξη «συγγνώμη»..

12-4-2020goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA