ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-12-2018

Οι προβλέψεις για τα ζώδια της Τρίτης 11ης Δεκεμβρίου

Δες τι σου ξημερώνει

Οι προβλέψεις για τα ζώδια της Τρίτης 11ης Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις σας, επικεντρώνονται στον τομέα της εργασίας σας και οι αποφάσεις που είναι να λάβετε είναι καθοριστικές για την πορεία της. Αφοσιωθείτε ενεργά στα νέα σας σχέδια και παρατηρείστε τις συγκυρίες, που εξελίσσονται γύρω σας, σας βοηθούν να επιλέξετε τον σωστό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικονομικές υποθέσεις που συντρέχουν αυτή την περίοδο, μπορεί να μην σας αφήνουν χρόνο να βρείτε τον εαυτό σας. Τα ταξίδια με μικρό προορισμό, μπορούν να σας χαρίσουν μία ευχάριστη διάθεση, φεύγοντας από την καθημερινότητα. Οι εκπλήξεις και τα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που αφορούν εκκρεμότητες σήμερα, θα δώσουν το στίγμα τους και θα λάβετε ειδήσεις γύρω από αυτά. Η οργάνωση των στοιχείων, θα είναι το βάθρο για να φτάσετε σε θεμιτά αποτελέσματα. Η οικονομική διαχείριση, είναι σημαντικό να βρίσκεται εντός ορίων, ώστε να μην κάνετε επιπρόσθετες δαπάνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ιδέες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην επιχείρηση σας, είναι αποδοτικές και μπορούν να σας οδηγήσουν στην πρόοδο που επιθυμείτε. Οι προτάσεις που δέχεστε από τρίτα πρόσωπα, χρειάζονται προσοχή διότι μπορεί να μείνουν υποσχέσεις. Η επιφυλακτικότητα, θα σας αποτρέψει από λάθος κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις, θα σας απορροφήσουν χρόνο σήμερα και θα κουραστείτε σωματικά και ψυχικά. Βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στον ελεύθερο χρόνο σας και διασκεδάστε μαζί τους. Τα κοινά ενδιαφέροντα που έχετε, θα σας δώσουν το ερέθισμα να οδηγηθείτε σε νέες ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποστροφή από καθημερινές ενέργειες και η επιθυμία να χαλαρώσετε, είναι αρκετά έντονη σήμερα και οι αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα δώσουν ένα όμορφο στίγμα. Η επαφή με την φύση και οι μικρές εξορμήσεις, θα βοηθήσουν στην αποβολή του άγχους.

ΖΥΓΟΣ

Οι κόντρες και οι διαφωνίες στον οικογενειακό σας τομέα, επηρεάζουν την συναισθηματική σας ισορροπία και προκαλούν μία εσωτερική ένταση. Η στάση που πρέπει να κρατήσετε, θα πρέπει να είναι αρκετά απόμακρη και να μην συμμετέχετε σε συζητήσεις, που απαιτούν αναλυτική θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απαντήσεις που είναι να λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ακολουθηθούν από μία πορεία που έχετε επιλέξει. Θα συμβούν όμως απρόοπτες καταστάσεις, που θα έχουν μία πλασματική εικόνα και δεν θα πρέπει να σας παρασύρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θαλπωρή που ψάχνετε να βρείτε, θα σας ωθήσει να βρεθείτε κοντά σε άτομα που σας αγαπούν. Η γαλήνια συμπεριφορά σας, θα είναι το κίνητρο ώστε να σας πλησιάσουν και να σας δώσουν την βοήθεια τους. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην τα καταπιέζετε, δείχνοντας ως αποτέλεσμα έναν άλλον χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εκνευρισμός προκαλεί εντάσεις μέσα στην σχέση σας και σας ωθεί σε πράξεις που αργότερα, μπορεί να τις μετανιώσετε. Προσπαθήστε να βρίσκεστε σε ισορροπημένη ψυχολογία, αν θέλετε να καταθέσετε τις προτάσεις σας και να αγωνιστείτε για την πρόοδο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ενέργειες που υπήρξαν πίσω από την πλάτη σας στο παρελθόν, έρχονται στο σήμερα να αντιμετωπιστούν με καθαρή σκέψη. Ακολουθώντας την διαίσθηση σας και την οξύτητα της σκέψης σας, επεξεργαστείτε όλα τα στοιχεία που σας δίνονται αναλυτικά και αποφασίστε χωρίς συναισθηματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμφιλίωση και η αλληλοκατανόηση, θα οδηγήσουν την σχέση σας σε αρεστά επίπεδα. Η ειλικρινείς συζητήσεις και οι ξεκάθαρες σκέψεις, θα διορθώσουν την επικοινωνία μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της ημέρας και λειτουργήστε ανάλογα, για ένα καλύτερο αύριο.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο Μπάμπης Χατζάκος της TheFutureCats στο 2ο Meet-up του Trophy 2024
Ο Μπάμπης Χατζάκος της TheFutureCats στο 2ο Meet-up του Trophy 2024

Mε θέμα «Το E-commerce στην καινοτομία των τροφίμων»

Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour
Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική

Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo
Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo

Ένας μεγάλος παραγωγός φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη

Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Μισός αιώνας εκλογές - Συζητώντας για τις αναμετρήσεις της Μεταπολίτευσης»

Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο
Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο

Ενα σημαντικό βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη του τουριστικού κλάδου

Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας
Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge