ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-3-2024

Gold βραβείο για την TheFutureCats Innovation Consultancy

Στα Green Brand Awards 2024

Gold βραβείο για την TheFutureCats Innovation Consultancy

H ομάδα της TheFutureCats Innovation Consultancy απέσπασε Gold βραβείο στα Green Brand Awards 2024 και συγκεκριμένα στην κατηγορία “Green Website & E-shop” για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του website-e-shop holyllama.gr.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2024 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS events. Για 4η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν η αριστεία και η καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την Green οικονομία και το Eco Living.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που συνδυάζουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία, προσφέροντας βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable, Zero Waste και Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Βραβείο Gold – Ενότητα “Green Website & E-shop” για το holyllama.gr

Με στόχο την ανάδειξη της πράσινης κοινωνικής ευθύνης, την προώθηση της βιώσιμης γαστρονομίας και της συνολικότερης δράσης του Holy Llama Creative Bakery έγινε ο σχεδιασμός και η κατασκευή του website και e-shop του.

Το website/e-shop του Holy Llama Creative Bakery αποτελεί το εργαλείο επικοινωνίας και προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών του. Μέσω μιας εύχρηστης, ελκυστικής και responsive διαδικτυακής πλατφόρμας, το Holyllama.gr προσφέρει ένα πράσινο και βιώσιμο τρόπο προβολής και πώλησης των προϊόντων του. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει η ανάγκη χρήσης παραδοσιακών μέσων προβολής και προώθησης και κατά συνέπεια η χρήση φυσικών υλικών που επιβαρύνουν το περιβάλλον, προσφέροντας έτσι έναν πράσινο και βιώσιμο τρόπο προβολής.

Κεντρικό μέλημα ήταν να σχεδιαστεί ένα ισχυρό digital footprint με βάση το website και e-shop του, μεταφέροντας με σαφήνεια τη φιλοσοφία και τις αξίες του Holy Llama, μέσω της εφαρμογής ενός καλοσχεδιασμένου storytelling. Κατά τον σχεδιασμό του, διατηρήθηκε η εταιρική ταυτότητα, οι χρωματισμοί του brand και το hero icon του Holy Llama σε αρκετά σημεία του website, δημιουργώντας ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Στην πράξη, κατασκευάστηκε ένα website και e-shop που αναδεικνύει την πλούσια ποικιλία των plant-based προϊόντων του Holy Llama, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τις εξατομικευμένες υπηρεσίες τους, όπως το catering και το private dining. Ενσωματώθηκαν επίσης χρήσιμες λειτουργίες, όπως είναι η κατηγοριοποίηση των προϊόντων (yummies/goodies/monthly specials), βελτιστοποιώντας την εμπειρία του καταναλωτή και διευκολύνοντας την πρόσβαση και πλοήγηση στο e-shop.

Αυτή η στοχευμένη προσέγγιση προσκάλεσε τους επισκέπτες να εξερευνήσουν την plant-based διατροφή μέσα από έναν ψηφιακό κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα, μεταφέροντας ταυτόχρονα την φιλοσοφία του Holy Llama Creative Bakery, ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε η σημασία της βιωσιμότητας και της οικολογικής συνείδησης.


Η "TheFutureCats" είναι ένα innovation consultancy που βοηθάει επιχειρήσεις και οργανισμούς, να αναπτύξουν λύσεις και στρατηγικές σε ένα ασταθές περιβάλλον.

Από τεχνολογίες αιχμής έως την ανάπτυξη σε νέες αγορές με τη χρήση data analytics, στρατηγικών digital marketing και ψηφιακού μετασχηματισμού, καθοδηγεί τους πελάτες της στο να δημιουργήσουν κουλτούρα καινοτομίας αλλά και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές τους λειτουργίες.

Απώτερος στόχος κάθε νέας συνεργασίας μας είναι να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα, να αγκαλιάσουμε την αλλαγή και να δημιουργήσουμε ισχυρό αντίκτυπο στην κοινωνία και στις αγορές.

Με μια ομάδα από innovations consultants, digital marketing experts, blockchain researchers, data scientists και social media consultants, είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε επιχειρήσεις και οργανισμούς να κάνουν το πρώτο βήμα στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του ψηφιακού μετασχηματισμού, των τεχνολογιών αιχμής και του Web 3.0.

Είμαστε η "TheFutureCats" και είμαστε εδώ για να σας οδηγήσουμε στο αύριο.

We are TheFutureCats.

Est. Tomorrow.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο Μπάμπης Χατζάκος της TheFutureCats στο 2ο Meet-up του Trophy 2024
Ο Μπάμπης Χατζάκος της TheFutureCats στο 2ο Meet-up του Trophy 2024

Mε θέμα «Το E-commerce στην καινοτομία των τροφίμων»

Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour
Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική

Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo
Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo

Ένας μεγάλος παραγωγός φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη

Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Μισός αιώνας εκλογές - Συζητώντας για τις αναμετρήσεις της Μεταπολίτευσης»

Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο
Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο

Ενα σημαντικό βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη του τουριστικού κλάδου

Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας
Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge