Top
Brand
Διάφορα

Τα Νέα μας

goTHESS Age 3 - Δοκιμαστική Λειτουργία - Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email go@gothess.gr
10-8-2018EUROBANK: Θετικά μηνύματα για την πορεία της οικονομίας βραχυπρόθεσμα

EUROBANK: Θετικά μηνύματα για την πορεία της οικονομίας βραχυπρόθεσμα

Οι μακροοικονομικοί και μικροοικονομικοί δείκτες υψηλής συχνότητας που δημοσιεύτηκαν τις 3 τελευταίες εβδομάδες εκπέμπουν σε γενικές γραμμές ένα θετικό μήνυμα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας στη βραχυχρόνια περίοδο. Ωστόσο, η πρόκληση της επιστροφής..

7-8-2018Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια: Πλήρης απουσία και αδιαφορία της κυβέρνησης

Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια: Πλήρης απουσία και αδιαφορία της κυβέρνησης

O Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια σε σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει: Βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις για το χρονίζον θέμα των ζημιωθέντων του Ομίλου Ασπίς. Εννέα χρόνια μετά την ανάκληση των εταιρειών του Ομίλου, η πολύ καλή συνεργασία..

7-8-2018GRECKA PANORAMA 2018

GRECKA PANORAMA 2018

Την πρώτη μέρα της έκθεσης GRECKA PANORAMA που γίνεται στις 30 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Digi.travel Market Focus στο Polonia Palace όπου θα εστιάσει στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πως αυτές μπορούν να επιφέρουν έσοδα..

11-7-2016Μετρό Θεσσαλονίκης όπως λέμε ..Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος

Μετρό Θεσσαλονίκης όπως λέμε ..Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος

Μετρό Θεσσαλονίκης Μήκος: 9,6 χιλιόμετρα Δεν θα ανατρέξουμε στο 1986 όπου επί δημαρχίας Σωτήρη Κούβελα ξεκίνησε τυπικά η κατασκευή του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Θα πάμε 20 χρόνια μετά, αφήνοντας στην άκρη την περίφημη "Τρύπα του Κούβελα". Η δημοπράτηση,..

11-7-2016Ιβάν Σαββίδης: Ο τσιγαράς από το Ροστόφ που επιθυμεί τώρα και κανάλι

Ιβάν Σαββίδης: Ο τσιγαράς από το Ροστόφ που επιθυμεί τώρα και κανάλι

«Αν θέλεις να κάνεις δουλειές σε έναν τόπο, απόκτησε πρώτα μια ποδοσφαιρική ομάδα». Αυτό το μότο ακολούθησε και ο Ιβάν Σαββίδης. Το «διαβατήριο» για τον πόντιο καπνοβιομήχανο να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα ήταν ο ΠΑΟΚ. Για χάρη της δημοφιλούς..

8-7-2016Πρόγραμμα Εθελοντισμού «E VS PL» για 8 μήνες στην πόλη Więcbork της Πολωνίας

Πρόγραμμα Εθελοντισμού «E VS PL» για 8 μήνες στην πόλη Więcbork της Πολωνίας

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 8 μηνών στην πόλη  Więcbork της Πολωνίας, από τον Αύγουστο του 2016 έως το Μάρτιο του..

6-7-2016Coffee Summer Inspiration Party από το Nescafé & τα Todaylicious

Coffee Summer Inspiration Party από το Nescafé & τα Todaylicious

Σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και παρέα με τον Άκη Πετρετζίκη έγινε η παρουσίαση των δύο νέων ροφημάτων, Nescafè Verde & Nescafè Sage, την Κυριακή 19/6/2016 στο κατάστημα Today’s Delicious Stores στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Το πιο Summer Inspiration Party..

6-7-2016Ο Stephen Shapiro εκπαιδεύει τα στελέχη της WIND σε θέματα καινοτομίας

Ο Stephen Shapiro εκπαιδεύει τα στελέχη της WIND σε θέματα καινοτομίας

Μια ξεχωριστή επιχειρηματική συνάντηση με τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο ομιλητή για την καινοτομία, Stephen Shapiro, είχαν χθες περισσότερα από 100 στελέχη της WIND Ελλάς στο Κέντρο Γαία. Στη δίωρη ομιλία του, ο Shapiro αναφέρθηκε στον τρόπο..

1-7-2016Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Το ελεύθερο Camping είναι δικαίωμα

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Το ελεύθερο Camping είναι δικαίωμα

H Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θέλει το Camping ελεύθερο. Μας λέει σχετικά: Η ελεύθερη κατασκήνωση, εκτός από επιλογή διακοπών για μεγάλο κομμάτι της νέας γενιάς – ειδικά στη περίοδο της κρίσης – , αποτελεί και ένα κίνημα υπέρ της προστασίας τους περιβάλλοντος. Ένα..

30-6-2016Πως να προστατέψετε τα φυτά σας από τη ζέστη

Πως να προστατέψετε τα φυτά σας από τη ζέστη

Το καλοκαίρι στη χώρα μας είναι μια δυσκολία αλλά ταυτόχρονα και μια πρόκληση για όλους εμάς που καλλιεργούμε και αγαπάμε τα φυτά. Τους μήνες του καλοκαιριού και ειδικά όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, οι καιρικές συνθήκες μπορούν να αποβούν μοιραίες..