ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-12-2020

Γιορτές 2020 με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100

Αγαπημένες ραδιοφωνικές μελωδίες με χριστουγεννιάτικες επιλογές

Γιορτές 2020 με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100

Αυτές τις «διαφορετικές» γιορτές που θα τις ζήσουμε κατά κύριο λόγο στο σπίτι, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης θέλει να γίνει η πιο ευχάριστη συντροφιά σας.
Γι’ αυτό κάθε απόγευμα από τις 15.00 και ως τις 22.00 το βράδυ, συνδυάζονται αγαπημένες ραδιοφωνικές μελωδίες με χριστουγεννιάτικες επιλογές και δημιουργείται η πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.

Και όλες οι εκπομπές προσαρμόζονται στο κλίμα και κεντρίζουν το ενδιαφέρον με ενδιαφέρουσες παραγωγές.

Επειδή Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς σινεμά δεν γίνονται, η Αφροδίτη Αργυροπούλου ετοίμασε για τα Σαββατοκύριακα των Γιορτών 21:00-22:00 «Μουσικά Ταξίδια για Επίμονους Σινεφίλ», σε Christmas Edition. Ταξίδια στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου μέσα από τα soundtracks αγαπημένων ταινιών, πάντα με διάθεση εορταστική! Από τις ρομαντικές κομεντί, σε κλασικές ταινίες και μουσική, θρυλικά μιούζικαλ αλλά και τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου!

Το 2020 ήταν μια χρονιά με πολλές επιτυχίες στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή! Τραγούδια που αγαπήσαμε αλλά και τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε. Για τις μουσικές ανασκοπήσεις της χρονιάς που φεύγει, η Μαίρη Λεριά προτείνει «Τα αγαπημένα ντουέτα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο 2020». Ντουέτα που πραγματικά ξεχώρισαν. Ντουέτα απρόβλεπτα ή αναμενόμενα. Λαϊκά ή pop. Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Tην Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, η Μαίρη Λεριά επιμελείται και παρουσιάζει «Τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια του 2020». Τα τραγούδια που γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία τη χρονιά που φεύγει. Τραγούδια που αγαπήθηκαν, απογειώθηκαν μέσα από τα views στο YouTube και διαμόρφωσαν τις μουσικές λίστες πολλών ραδιοφώνων.

Και η Ζωή Αγαθοπούλου επιλέγει επίκαιρα τραγούδια για τις Σαββατοκυριακάτικες εκπομπές της (14.00 -16.00). «Η Ζωή είναι αλλού».

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 (Τρίχορδες και Τετράχορδες ιστορίες)
Αποχαιρετούμε τη χρονιά που φεύγει με ένα δίωρο οδοιπορικό στους μουσικούς σταθμούς της ιστορίας της Ελλάδας. Συνθέτες, στιχουργοί του ελληνικού τραγουδιού κι αξεπέραστες ερμηνείες σε ακούσματα που έγραψαν ιστορία, μπήκαν στις ζωές μας και μάγεψαν τις καρδιές μας.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 (Παραδοσιακοί Δρόμοι)
"Δώδεκα μέρες γιορτινές, Χριστούγεννα σημαίνουν" λέει ο λαός μας. Και μεις τα γιορτάζουμε μαζί σας σε ένα δίωρο πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια, "αγυρτικά" τραγούδια (κάλαντα), έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ηχοχρώματα της λαϊκής μας παράδοσης.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 (Τρίχορδες και Τετράχορδες ιστορίες)
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά κατά πως της πρέπει! Εορταστικά, ευχετήρια, με ελπίδα, έμπνευση και με τα πιο κεφάτα και αισιόδοξα τραγούδια για να την γλυκάνουμε. Τραγουδάμε μαζί την Ελλάδα στους απανταχού Έλληνες με τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις, σε δρόμους λαϊκούς.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 (Παραδοσιακοί Δρόμοι)
Καλωσόρισμα του νέου έτους και "ποδαρικό" για να ξορκίσουμε το κακό! Είσοδο στη νέα χρονιά με παινέματα κι ευχές όπως εκφράζονται στην ποιητική των δημοτικών μας τραγουδιών και καλάντων για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα. Ό,τι δεν θα ακούσετε και δεν θα δείτε φέτος από κοντά, στους δέκτες σας θα χαρείτε. Πανάρχαια και ιδιαίτερα έθιμα με συμβολισμούς που αναβιώνουν τα Θεοφάνεια στους ελληνικούς τόπους συνοδευμένα από αντίστοιχους ήχους και τραγούδια που κλείνουν χρονικά το εορταστικό δωδεκάμερο του λαϊκού μας πολιτισμού.

Όσο για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, θα έχετε την κατάλληλη μουσική συντροφιά για να ανέβει η διάθεση και να περάσετε αξέχαστα με τις πιο κεφάτες επιλογές της ελληνικής δισκογραφίας. Θα μπείτε σιγά - σιγά στο κλίμα από τις 12.00 το μεσημεράκι και θα κλιμακωθεί το γλέντι για να σηκωθείτε απ’ το τραπέζι και… να το διασκεδάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας.

Όμως και το δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού ετοιμάζει παραγωγές προσαρμοσμένες στο κλίμα των ημερών.

Την παραμονή των Χριστουγέννων στις 10 το πρωί άνθρωποι της πολιτικής, του πνεύματος και τις αγοράς, στέλνουν τις ευχές τους μέσα από την εκπομπή «Θέσεις και απόψεις» του Βασίλη Κοντογουλίδη. Κι αμέσως μετά 12.00 – 13.00 μην χάσετε την ειδική εκπομπή «Τα Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη». Ο Στέλιος Παπαθανασίου μιλά στον Βασίλη Κοντογουλίδη.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 10 το πρωί στην εκπομπή «Θέσεις και απόψεις» μην χάσετε την ανασκόπηση 2020. Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει με την ματιά του δημοσιογραφικού επιτελείου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης σε επιμέλεια Βασίλη Κοντογουλίδη.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο Μπάμπης Χατζάκος της TheFutureCats στο 2ο Meet-up του Trophy 2024
Ο Μπάμπης Χατζάκος της TheFutureCats στο 2ο Meet-up του Trophy 2024

Mε θέμα «Το E-commerce στην καινοτομία των τροφίμων»

Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour
Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική

Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo
Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo

Ένας μεγάλος παραγωγός φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη

Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Μισός αιώνας εκλογές - Συζητώντας για τις αναμετρήσεις της Μεταπολίτευσης»

Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο
Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο

Ενα σημαντικό βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη του τουριστικού κλάδου

Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας
Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge