Top
gothess Home Page
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-4-2021

Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Δημοπρασία για την εκμίσθωση Υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων

Την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ.

Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Δημοπρασία για την εκμίσθωση Υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων
fontsize

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, προκηρύσσει επαναληπτική φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Δημοτική Ενότητα Συκεών.

Η επαναληπτική δημοπρασία, θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας Εεπιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημα Συκεών, στην γωνία των οδών Ι.Μιχαήλ – Στρ.Στεφ. Σαράφη, στις 28/04/2021 ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ.

Η δημοπρασία, αφορά στην παραχώρηση χρήσεως ογδόντα μίας (81) θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων, στο υπόγειο πάρκινγκ στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου- Ανδ. Δημητρίου- Γ. Γεννηματά, στη Δ.Ε. Συκεών, με τους παρακάτω όρους:

1.Η διάρκεια της μίσθωσης του υπογείου πάρκινγκ είναι 6ετής, αρχομένη από την επομένη της υπογραφής της συμβάσεως παραχωρήσεως χρήσεως. Ρητά ορίζεται ότι η παραπάνω συμβατική διάρκεια δεν θα παρατείνεται για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο στην περίπτωση που μετά τη λήξη της παρούσας μίσθωσης δεν τελεσφορήσει η δημοπρασία για την ανάδειξη νέου πλειοδότη. Στην περίπτωση αυτή η παράταση ισχύει μέχρι την ημερομηνία υπογραφής της νέας σύμβασης.

2. Σαν πρώτη προσφορά της ετήσιας αποζημιώσεως χρήσεως του υπογείου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00€) το οποίο θα προσαυξάνεται κάθε έτος κατά ποσοστό 2%. Το ποσό ετησίας αποζημιώσεως χρήσεως, θα καταβάλλεται προκαταβολικά στο Ταμείο του Δήμου Νεάπολη- Συκεών, χωρίς προηγούμενη ενόχληση, σε έξι (6) ισόποσες διμηνιαίες δόσεις, καταβλητέες την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε συμβατικού διμήνου.

Ως έναρξη καταβολής στο ταμείο του δήμου του πρώτου συμβατικού διμήνου, ορίζεται η μέρα παραχώρησης προς χρήση, του χώρου στάθμευσης.

3. Ορίζεται εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία, η οποία ανέρχεται σε ποσό ίσο με το 10% του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς, δηλαδή με το ποσό των διακοσίων ευρώ (200,00€).

4. Ο πλειοδότης, θα εγκατασταθεί στον υπόγειο χώρο στάθμευσης οχημάτων (πάρκινγκ) στην πλατεία του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου, μετά την υπογραφή της κύριας συμβάσεως και της συμβάσεως εγγυήσεως, την παράδοση του χώρου από το Δήμο και μετά την πλήρη και προσήκουσα καταβολή του μισθώματος του πρώτου διμήνου.

5. Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, δεν ευθύνεται έναντι του πλειοδότη για την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης. Ο πλειοδότης, έχει την αποκλειστική ευθύνη να διαπιστώσει την πραγματική κατάσταση του παραπάνω χώρου ή την ύπαρξη οποιασδήποτε δουλείας, διεκδίκησης, αμφισβήτησης ή άλλου νομικού ελαττώματος, μη δικαιούμενος σε υπαναχώρηση ή λύση της σύμβασης ή σε επιστροφή ή μείωση της αποζημιώσεως χρήσεως για την αιτία αυτή.

6. Ο πλειοδότης, υποχρεούται να συντηρεί το χώρο και να τον διατηρεί καθαρό και ευπρεπή βαρυνόμενος αποκλειστικά με την δαπάνη καθαρισμού και ευπρεπισμού του και να απέχει από την εκχώρηση μέρους ή του συνόλου των δικαιωμάτων του από την παρούσα διακήρυξη και την υπογραφόμενη σύμβαση σε τρίτους, η όποια εκχώρηση ρητά απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και τυχόν γενομένη κατά παράβαση του παρόντος, δεν θα υπάγεται κανένα έννομο αποτέλεσμα.

7. Η τιμολογιακή πολιτική του πάρκινγκ θα είναι ελεγχόμενη και δε θα μπορεί το μηνιαίο μίσθωμα του πρώτου έτους να υπερβαίνει τα ογδόντα ευρώ (80,00 €) το μήνα για τα αυτοκίνητα, τα 40,00€ το μήνα για τα δίκυκλα και το 1,5€ για την ωριαία στάθμευση χωρίς το Φ.Π.Α, προσαρμοζόμενο στο ανώτερο 2% ανά έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου: http://www.dimosneapolis-sykeon.gr.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Χριστίνα Παπαδέλη
Η Χριστίνα Παπαδέλη "παντρεύτηκε" με γυναίκα για το περιοδικό WS

«Αγαπάμε χωρίς όρια»: η νέα καμπάνια του περιοδικού

Με μωβ χρώμα φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου
Με μωβ χρώμα φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου

Σήμερα θα φωτιστούν με το λευκό φως της ελπίδας

Ψηφιακό event: «Η ψηφιακή εκπαίδευση στην μετά COVID-19 εποχή»
Ψηφιακό event: «Η ψηφιακή εκπαίδευση στην μετά COVID-19 εποχή»

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει

Πρόστιμο στο GNTM για την Ελαφόνησο
Πρόστιμο στο GNTM για την Ελαφόνησο

Για παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας

On Air η καμπάνια «Can’t Miss Thessaloniki»
On Air η καμπάνια «Can’t Miss Thessaloniki»

Η Θεσσαλονίκη μοιράζεται τις εμπειρίες της με το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό και το προσκαλεί να επισκεφθεί την πόλη


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2021 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας