Ακολουθώντας το Sani Gourmet, το γαστρονομικό θεσμό των τελευταίων 15 χρόνων, το Sani Resort συνεχίζει να γιορτάζει την υψηλή γαστρονομία μέσα από τα Sani Gourmet Pop Up Events που υλοποιούνται στο πλαίσιο του φετινού θεσμού. Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο, αποκλειστικά για ένα βράδυ, πέντε καταξιωμένοι σεφ «καταλαμβάνουν» τις κουζίνες των εστιατορίων του Sani Resort, παρουσιάζοντας degustation menus, αναδεικνύοντας το μαγειρικό τους ταπεραμέντο και προσωπικές τους καταβολές.
Την αρχή κάνει ο Ettore Botrini το Σάββατο 25 Ιουνίου. Ο Consultant Chef στο εστιατόριο Fresco του Sani Dunes, ιδιοκτήτης του «Etrusco» στην Κέρκυρα και του Botrini’s στην Αθήνα με ένα αστέρι Michelin καθώς και κάτοχος πολλών ακόμη γαστρονομικών διακρίσεων, θα μπει και πάλι στην κουζίνα του Fresco, συνδυάζοντας αρμονικά την ελληνική και ιταλική κουζίνα σε ένα μενού εμπνευσμένο από τις παιδικές αναμνήσεις του και την ευρύτερη ιταλική κουλτούρα. Ο σεφ θα εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές σε παραδοσιακά πιάτα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή μεσογειακή γευστική εμπειρία, στην μαγευτική ατμόσφαιρα του Sani Dunes!
Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίζει στο Sani Resort και τα θεματικά δείπνα των Sani Gourmet Pop Up Events υπόσχονται να συνεπάρουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς «ουρανίσκους»! Μείνετε συντονισμένοι στο site του Sani Gourmet, καθώς στις social media του Sani Resort.
Τα δείπνα ξεκινούν στις 20.00. Για κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2374099640 ή με email στο crr@saniresort.gr.