ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-4-2023

Διαγωνισμός με έπαθλο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και drifting

Continental «Track Driving Days»

Διαγωνισμός με έπαθλο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και drifting

Ένα νέο, πρωτότυπο διαγωνισμό διοργανώνει η ΕΜΑ ΑΕ – Continental Ελαστικά, με τίτλο, “Track Driving Days”, και με σύνθημα #noiazomaste_emeis. Οι 6 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μαθήματα ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης, στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης, “Driving Academy”, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Σκοπός τού διαγωνισμού είναι να μας ευαισθητοποιήσει, σε θέματα που αφορούν στη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και να μας ενημερώσει για το “Vision Zero”, δηλαδή τον φιλόδοξο αλλά εξίσου ρεαλιστικό στόχο της Continental, να συμβάλλει στη μείωση των παραγόντων που δημιουργούν θανατηφόρα ατυχήματα στους δρόμους, παγκόσμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με βάση την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Εθνικό Προφίλ Οδικής Ασφάλειας, με στοιχεία του 2020, η Ελλάδα είναι 7η από τις 27 χώρες της ΕΕ, όσον αφορά στους θανάτους από τροχαία, ανά εκατομμύριο κατοίκους, ενώ παράλληλα, παρουσιάζει χειρότερες επιδόσεις από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε ό,τι αφορά στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, στην οδήγηση με απόσπαση προσοχής και στη μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στο “Driving Academy”, θα προσφέρουν στους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού πολύτιμη οδική, οδηγική και εκπαιδευτική εμπειρία, μέσα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση αλλά και την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες ή αδυναμίες, σε πρακτικό επίπεδο, αντιμετωπίζοντας πραγματικές δυσκολίες αποφυγής εμποδίων, βιώνοντας γλιστρήματα και καταστάσεις, που στην πραγματικότητα οδηγούν σε σοβαρά ατυχήματα. Ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί ολοκληρώνουν τα μαθήματα, ως πιο συνετοί οδηγοί, μειώνοντας έτσι κατά πολύ τις πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαία. Από τα μαθήματα δεν θα λείψει και η fun «διάσταση», καθώς μέρος της εμπειρίας περιλαμβάνει συναρπαστικά μαθήματα drifting!

Ο διαγωνισμός “Track Driving Days”, τρέχει ήδη, μέσα από 2 αναρτήσεις στην ιστοσελίδας της Continental στο Facebook - συμμετοχές εδώ: https://bit.ly/409tGgl και εδώ  https://bit.ly/3ohOMvB - και θα διαρκέσει μέχρι τις 20.5.23, ενώ οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση, από τις έγκυρες συμμετοχές. Τα μαθήματα θα γίνουν στις 18.6.23. Παράλληλα, ένας από τους 6 τυχερούς νικητές θα κερδίσει μια τετράδα καινούργιων ελαστικών, ως extra δώρο που θα προκύψει μετά από quiz οδηγικών γνώσεων, την ημέρα των μαθημάτων. Περισσότερα για τον τρόπο συμμετοχής αλλά και γενικά για τον διαγωνισμό, μπορεί κάποιος να βρει εδώ: https://conticontests.gr/
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ενα επικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023
8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Με οδηγό και συνοδηγό τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη

Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?
Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με μηχανάκια

Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI
Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI

Η υποχρεωτική απόσυρση οχήματος ΤΑΞΙ επιβραβεύεται με 5.000 ευρώ
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge