ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-9-2023

Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ενα επικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
FREE

Η Θεσσαλονίκη στρώνει το έδαφος, η Oracle Red Bull Racing προετοιμάζει την πρωταθλήτρια RB8, ο πρώην οδηγός της Formula 1 Patrick Friesacher φοράει την αγωνιστική του φόρμα, οι Red Bull Driftbrothers τεστάρουν τα λάστιχά τους και ο Aras τελειοποιεί τα κόλπα του πάνω στην GSX600R μηχανή του.

Εσύ; Είσαι έτοιμος για ένα εξωπραγματικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει;
Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, σημείωσε την ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου γιατί το Red Bull Showrun by ALUMIL πλησιάζει! Η ώρα έναρξης είναι 17.00 (pre-show 16.30) και η είσοδος είναι δωρεάν.

Experience village: 09.00 - 23.00
To experience village θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 09.00 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του event.
Καθώς θα περιηγείσαι στον χώρο θα δεις:
το αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing με τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο
τα Red Bull Racing Simulators τα οποία θα βγάλουν από μέσα σου τον πιλότο που έκρυβες.
το Red Bull Pit Stop Challenge που θα τεστάρει τις ικανότητές σου να αλλάζεις τα ελαστικά ενός μονοθεσίου.
το Red Bull Reaction Challenge που θα δοκιμάσει τα αντανακλαστικά σου.
το Red Bull Trivia Booth, όπου θα ανακαλύψεις μέχρι πού φτάνουν οι γνώσεις σου για τον κόσμο της F1.
το Racing Student Teams booth, όπου θα βρεις μονοθέσια που έχουν κατασκευάσει φοιτητικές ομάδες από 4 πανεπιστήμια της Ελλάδας.
το merchandising booth, όπου θα μπορείς να αγοράσεις προϊόντα της Oracle Red Bull Racing αλλά και του event.
Και φυσικά ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνεις “refuel” με φαγητό και άφθονο παγωμένο Red Bull, ακούγοντας στα decks τους Street Outdoors.

Pre-show: 16.30 - 17.00
Οι πύλες για τις κερκίδες ανοίγουν στις 15.00, οπότε σε συμβουλεύουμε να έρθεις από νωρίς για να βρεις μία καλή θέση.
Στις 16.30 θα ξεκινήσει το pre-show όπου οι παρουσιαστές του event, Πάνος Σεϊτανίδης και Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα μας καλωσορίσουν και παράλληλα τα οχήματα θα αρχίσουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους.
Red Bull Showrun by ALUMIL - 17.00
Ήρθε η μεγάλη στιγμή, το Red Bull Showrun by ALUMIL ξεκινάει! Απόλαυσε ένα επικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Τι πρέπει να ξέρεις για το μονοθέσιο;
Περίμενες την RB7; Σου κάναμε upgrade και θα σου φέραμε την RB8!
Ο Sebastian Vettel κατακτά το παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών στο βραζιλιάνικο γκραν πρι της Φόρμουλα 1 στο Autodromo Jose Carlos Pace στις 25 Νοεμβρίου 2012 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Το Red Bull Showrun μαζί με exclusive partner την ALUMIL φέρνουν την πανίσχυρη RB8, ένα από τα πιο κυρίαρχα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1. Το μονοθέσιο με τον V8 κινητήρα 2.400 κ.εκ., που αποδίδει 750 άλογα στις 18.000 στροφές ανά λεπτό, κατέκτησε 7 νίκες και 7 βάθρα το 2012, χαρίζοντας στην Oracle Red Bull Racing το τρίτο της νταμπλ, με τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Ποιος θα οδηγήσει την RB8;
Ο Αυστριακός Patrick Friesacher είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull, ενώ έχει οδηγήσει και στην F1 με την Minardi στο πρώτο μισό του 2005.
Μετά την αποχώρησή του από τη Formula 1, ο Friesacher έγινε οδηγός επίδειξης για την Oracle Red Bull Racing και εκπαιδευτής στο Red Bull Ring. Μεταξύ 2017 και 2018, ήταν ένας από τους οδηγούς των διθέσιων αυτοκινήτων F1 Experiences.

Πώς θα είναι το track;
Το καλύτερο φυσικά θα είναι να έρθεις να το δεις από κοντά. Η RB8 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts θα μεταμορφώσουν τον «εμβληματικό πεζόδρομο» της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τι άλλο θα δεις εκτός από την RB8;
Drifting από τον Elias Hountondji των Red Bull Driftbrothers και τον Adam Zalewski
Ετοιμάσου για πολύ καμμένο λάστιχο από τα αγωνιστικά G82 BMW M4!

Stunt riding από τον Λιθουανό Arūnas ‘Aras’ Gibieža
Ο παγκοσμίου φήμης stunt rider Aras Gibieža υπόσχεται μοναδικές επιδείξεις με τη Suzuki GSX600R, που δεν έχεις ξαναδεί πότε live.
Ο Λιθουανός δηλώνει ερωτευμένος με τη μοτοσυκλέτα από την ηλικία των 10 χρόνων, όταν ανέβηκε πρώτη φορά σε δίκυκλο – ένα scooter Suzuki RG50 που του πήρε ο παππούς του -, και ξεχωρίζει σήμερα ως ένας από τους καλύτερους stunt riders, έχοντας κερδίσει μια σειρά από αγώνες σε όλη την Ευρώπη.

Κατακόρυφο πάνω στη σέλα, πιρουέτες στη μια ρόδα, οδήγηση καθισμένος ανάποδα στο τιμόνι και… αμέτρητα donuts στον δρόμο θα σε αφήσουν απλά άφωνο!

Εναέριες εκπλήξεις
Πέρα από τα οχήματα που θα βρεθούν στην πίστα, θα έχουμε παράλληλα και ένα συναρπαστικό show στον αέρα με ελιγμούς που κόβουν την ανάσα από το ακροβατικό ελικόπτερο των Flying Bulls, το αεροπλάνο Zivko Edge 540 με τον Dario Costa, πιλότο, πρωταθλητή του Red Bull Air Race και κάτοχο του Ρεκόρ Γκίνες για «Το μακρύτερο τούνελ που διανύθηκε με αεροπλάνο: 1,610μ», αλλά και τον Δημήτρη Κολλιάκο, Red Bull αθλητή και παγκόσμιο πρωταθλητή στο paramotor.
Όλα τα acts θα υλοποιηθούν βάσει αυστηρών guidelines και πρωτοκόλλων από αντίστοιχα show του εξωτερικού.

Ένα μαγευτικό experience village σε περιμένει
Η πλατεία όπου δεσπόζει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μεταμορφωθεί σε μία μεγάλη γιορτή των motorsports. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά το αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing με τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο, να τρέξεις το δικό σου αγώνα στα Red Bull simulator playseats, να τεστάρεις τα αντανακλαστικά σου ακριβώς όπως κάνουν οι πιλότοι της F1 στο reaction game, να δεις πόσο γρήγορα μπορείς να αλλάξεις ελαστικά στο F1 Pit Stop display και να αγοράσεις merchandize του event και της Oracle Red Bull Racing. Φυσικά, κατά τη διάρκεια του event θα μπορείς να κάνεις “refuel” με φαγητό και άφθονο παγωμένο Red Bull.

Μετά την ολοκλήρωση του show, όλος αυτός ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα μεταμορφωθεί σε ένα ατέλειωτο party με γνωστούς DJs.
Το Red Bull Showrun by ALUMIL, με exclusive partner την ALUMIL και media partners τον ANT1 και τον ANT1+, θα είναι εξωπραγματικό!

Με την συνδιοργάνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ενα επικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023
8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Με οδηγό και συνοδηγό τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη

Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?
Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με μηχανάκια

Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI
Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI

Η υποχρεωτική απόσυρση οχήματος ΤΑΞΙ επιβραβεύεται με 5.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge