Οι γαρίδες αρέσουν στους περισσότερους από εμάς. Βραστές είναι εύπεπτες και μπορούν να συνοδεύσουν σαν μεζές το ουζάκι σας.
Ποιός από εμάς δεν έχει φάει τις γαρίδες σαχανάκι; Και ιδιαίτερα όπως φτιάχνονται στα ουζερί της Θεσσαλονίκης; Είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο και αυτή η συνταγή είναι πολύ γευστική.
Ο γαύρος μαγειρεμένος με αυτό τον τρόπο είναι ιδιαίτερα εύγευστος και ξεχωρίζει!
Ο μπακαλιάρος μαγειρεμένος με αυτό τον τρόπο είναι βέβαια βαρύς αλλά γευστικότατος!
Παραδοσιακό πιάτο, πολύ αγαπητό στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους.
Κλασική συνταγή από τα ουζερί της Θεσσαλονίκης! Θα το αγαπήσετε σαν πιάτο σίγουρα και θα το φτιάχνετε αρκετά συχνά...
Καλοκαιρινό φαγάκι νόστιμο και ελαφρύ.Συνοδεύεται πολύ καλά με πατάτες βραστές σαλάτα και κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο.
Ενα παραδοσιακό φαγητό των Επτανήσων, νόστιμο, ελαφρύ και θρεπτικό.