Το κουνουπίδι μαγειρεμένο σε κροκέτες αποτελεί ένα ασυνήθιστο πιάτο που μας έρχεται από τη γαλλική κουζίνα και συνοδεύεται με λευκό ξηρό κρασί.
Η μελιτζανοσαλάτα είναι μία από τις πιό διάσημες το καλοκαίρι μετά το τζατζίκι. Δοκιμάστε τη συνταγή που σας δίνω και απολαύστε την με το ούζο και τα θαλασσινά!
Δοκιμάστε τη είναι φανταστική. Την έφτιαξα το προηγούμενο καλοκαίρι - ήταν έμπνευση της στιγμής- και βγήκε υπέροχη!
Παραδοσιακό ορεκτικό από την Κρήτη. Είναι νοστιμιά αρκεί να παρασκευάζεται με καλά υλικά.
Είναι πολύ νόστιμοι και ξεχωριστοί! Δοκιμάστε τους τώρα την Σαρακοστή αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου γιατί είναι πραγματικά θαυμάσιοι!
Η χτυπητή είναι μία δυνατή σαλάτα- αλοιφή, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Μπορούμε όμως να τη φάμε και το καλοκαίρι αρκεί να μη βάλουμε τόσο καυτερή μέσα στο μείγμα. Είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή της και πολύ νόστιμη. Συνοδεύει τέλεια το ούζο σας αλλά και τη ρετσίνα.